Forandring og strategi

Realiser jeres strategi og skab gode, motiverende strategi- og forandringsprocesser

Strategi og forandring går hånd i hånd. Arbejd med det, der er vigtigt for, at I får realiseret jeres strategi og forandringer og gør en forskel.

Bæredygtig forretningsudvikling

Styrk forretningen gennem grøn og bæredygtig forretningsudvikling og organisationsudvikling

Fremtidens organisationer tænker bæredygtigt og tager ansvar. Styrk forretningen gennem strategisk og konkret arbejde med bæredygtighed, FN’s verdensmål, ESG-krav, grøn omstilling, cirkulær økonomi og regenerative tiltag

Coaching

Få tilpasset og effektfuld coaching af dig selv, dine ledere og medarbejdere eller dit team

Vi trækker på teorier og spørgeteknikker fra en række forskellige tilgange, så coachingen er tilpasset netop dine ambitioner, udfordringer og muligheder.

Samarbejde og relationer

Styrk kerneopgaven og forretningen med bedre samarbejde, kommunikation og relationer

Samarbejde og relationer i organisationen er komplekse størrelser. Arbejd konstruktivt med de elementer, der er i spil, når I kommunikerer og handler.

Udfold potentialet

Udfold potentialet hos ledere og medarbejdere og skab motivation, engagement og udvikling

Skab motivation, engagement og udvikling i organisationen ved at afdække og arbejde ud fra viden om jeres lederes og medarbejderes kompetencer og interesser.

Friske øjne

Få et eksternt blik på jeres retning, organisation, ledelse, kommunikation eller relationer

Det kan være svært at se sin egen organisation, sin egen ledelse, sin egen kommunikation og sine egne relationer. Med organisationsspejlet, ledelsesspejlet, kommunikationsspejlet eller relationsspejlet giver vi jer feedback på disse områder.