Annette Kjølby er ejer af Kjølby / Kjølby Consulting & Coaching. Hun har erfaring fra og med mange forskellige kulturer i indland og udland, i offentlig og privat regi, i små og store organisationer. Tidligere arbejdspladser tæller bl.a. Københavns Universitet, Nationalmuseet, Novo Nordisk, SL fonden og forlaget Samfundslitteratur. Hun har desuden stor indsigt og interesse i børne-og ungeområdet fra samlet 16 års engageret bestyrelsesarbejde bl.a. som mangeårig skolebestyrelsesformand.

Annette er målrettet efteruddannet indenfor forandringsledelse, projektledelse, innovationsledelse, coaching og strategisk kommunikation, men har sin ph.d. i noget så eksotisk klingende som nærorientalsk arkæologi, hvor hun bl.a. har interesseret sig for beslutningstagning, forhandling af identitet og samspillet mellem mennesker og ting.

Bevidstheden om, at vores tanker og handlinger er vævet sammen med den kultur, det system og de relationer, vi både er en del af og medskabere af, er stadig et væsentligt fundament for hendes arbejde med udvikling af organisationer, ledelse og relationer. Dette er suppleret med en række forskellige metoder og teorier erhvervet både gennem efteruddannelse og selvstudier.

Sammen med en undersøgende og nysgerrig tilgang til verden, giver dette Annette et stærkt afsæt for at forstå og udfordre handle- og tankemønstre i organisationen, med henblik på at skabe en positiv udvikling og en bedre forretning eller løftning af kerneydelsen og få organisationen og dens medlemmer til at vokse og blomstre.

Få en indledende dialog om dine ambitioner, udfordringer og muligheder - ring på +45 2941 7093 eller udfyld kontaktformularen.