Annette Kjølby er ejer af Kjølby / Kjølby Consulting & Coaching. Annettes drivkraft er et ønske om at skabe en positiv forskel i verden gennem helhedsorienteret udvikling af forretning, organisation og mennesker. Med afsæt i vores værdier hjælper Annette jer med at få udviklet strategien, få den til at leve i organisationen gennem gode forandringsprocesser, få udfoldet potentialet, og få skabt bedre kommunikation og relationer. Hun bidrager til at udfordre og udvikle jeres mindset og vidensgrundlag, så I kan udvikle og gennemføre en bæredygtig omstilling og fremtidssikre forretningen og organisationen.

Udover sine konsulent- og coachingopgaver underviser Annette på lederuddannelser mm. i bl.a. bæredygtig forretningsforståelse, strategisk ledelse, coaching, kognition og hjerneforskning samt kommunikation og organisation. Annette har erfaring fra og med mange forskellige kulturer i indland og udland, i offentlig og privat regi, i små og store organisationer. Tidligere Arbejdspladser tæller bl.a. Københavns Universitet, Nationalmuseet, Novo Nordisk, SL fonden og forlaget Samfundslitteratur. Hun har desuden stor indsigt og interesse i børne-og ungeområdet fra samlet 16 års engageret bestyrelsesarbejde bl.a. som mangeårig skolebestyrelsesformand.

Annette er målrettet efteruddannet indenfor bl.a. forandringsledelse, projektledelse, innovationsledelse, coaching og strategisk kommunikation. Hun har en baggrund som ph.d. i arkæologi, hvor hun bl.a. har interesseret sig for beslutningstagning, forhandling af identitet og samspillet mellem mennesker og ting. Bevidstheden om, at vores tanker og handlinger er vævet sammen med den kultur, det system og de relationer, vi både er en del af og medskabere af, er stadig et væsentligt fundament for hendes arbejde med udvikling af organisationer, ledelse og relationer. Dette er suppleret med en række forskellige tilgange, metoder og teorier erhvervet gennem efteruddannelse og selvstudier.

Sammen med en stor og bred viden og en undersøgende og nysgerrig tilgang til verden, giver dette Annette et stærkt afsæt for at forstå og udfordre handle- og tankemønstre med henblik på at skabe en bæredygtig forretning, løftning af kerneopgaven og få organisationen og dens medlemmer til at vokse og blomstre.

Få en indledende dialog om dine ambitioner, udfordringer og muligheder - ring på +45 2941 7093 eller udfyld kontaktformularen.